2007 m. liepos 4 d., trečiadienis

,,Pedigree,, užkandžiai ir skanėstai šunims




    Pedigree taip pat sukūrė užkandžių ir skanėstų šunims, kurie skirti šeimininkui parodyti meilė ir dėkingumą savo šuniui arba duoti kaip atlygį už ką nors. Šie produktai yra aukštos kokybės ir aprūpina jūsų šuns organizmą būtinais vitaminais, mineralinėmis medžiagomis ir celiulioze. Juose suderinti du dalykai - jie yra skanūs ir sveiki.

  • Pedigree Denta Rask - ypač gerai išvalo sunkiai pasiekiamus dantų akmenis aplink dantis šuns snukio ertmėje; turi būti duodamas dukart per savaitę papildomai su kasdienės snukio ertmėe priežiūros priemone.


  • Pedigree Jumbone - jūsų paaugęs šuo nusipelno įpatingo skanėsto, ir tai yra Jumbone! Kietas, į kaulą panašus viršutinis luobas ir skanus, mėsingas vidus suteiks jūsų šuniui ypatingą graužimo malonumą.


  • Pedigree Rodeo - šuniui su juo labai patiks pažaisti, o tuo pačiu ir pakramtyti.


  • Pedigree Biscrock - biscrock turi vitaminų A, D ir E. Skanūs sausainiai, kuriuos galite šuniui duoti bet kada norėdami palepintį jį ar pagirti už jo gerą elgesį.


  • Pedigree Markies - tai traškūs sausainiai su kaulų čiulpų įdaru. Turtingi kalcio ir fosforo, kurie svarbūs šunų dantims ir kaulams.


  • Pedigree Gravy Bones - traškūs sausainiai su skaniu mėsos aptepu Gravy Bones, yra, ko gera, vieni skaniausių, kokių tik esama, sausainių ir skanėstų.

  • Pedigree Schmackos - skanus ir maistingas skanėstas iš mėsos jūsų šuniui. Pagaminti iš šviežios mėsos, gabalėliai džiovinami ore, kad įgautų kuo geresnį skonį. Juose yra saulėgražų aliejaus, kuris daro šuns kailį blizgų.

Šėrimo rekomendacijos

Užkandžiai ir skanėstai yra papildomas šunų ėdalas

Kad būtų stipresni dantys:

  1. Denta stix large - vidutinio dydžio - dideliems šunims/10-40 kg - 1 gabalėlis per dieną.
  2. Denta stix medium - suaugusiems šunims/ daugiau negu 10 kg - 1 gabalėlis per dieną.
  3. Denta stix mini - šunims/ 4-10 kg - 1 gabalėlis per parą. Netinka šuniukams iki 4 mėn.
  4. Denta stix medium - suaugusiems šunims/ daugiau negu 8 kg - 1 gabalėlis per parą atitinkamai mažinant ėdalo kiekį, kad būtų subalansuota bendra ėdalo energetinė vertė. Pavyzdžiui, 1 Denta Rask Medium sudaro 20% būtinos paros porcijos šuniui, sveriančiam 15 kg.

Gardžiai užkandai:

  1. Jumbone - suaugusiems šunims/ daugiau negu 8 kg - 3 gabalėliai per savaitę šunims, sveriantiems 8-25 kg. 1 gabalėlis per parą šunims, sveriantiems daugiau negu 25 kg. Pavyzdžiui, 1 gabalėlis Jumbone sudaro 35% būtinos paros energinės porcijos šunims, sveriantiems 35 kg.
  2. Schmackos - amžius ir svoris be apribojimų - kaip skanėstas bet kuriuo metu po 1 gabalėlį.
  3. Rodeo - be apribojimų - kaip skanėstas bet kuriuo metu, po 1 gabalėlį.
  4. Markies - be apribojimų - 5 gabalėliai per parą šunims, sveriantiems iki 10 kg; 10 gabalėlių per parą šunims, sveriantiems 10-25 kg.
  5. Biscrock - be aprobojimų - iki 4 gabalėlių per parą šunims, sveriantiems iki 10 kg; iki 8 gabalėlių per parą šunims, sveriantiems 10-25 kg; 12 gabalėlių per parą šunims, sveriantiems daugiau negu 25 kg.
  6. Gravy Bones - be apribojimų - 6 sausainiai per parą šunims, sveriantiems iki 10 kg; 12 sausainių per parą šunims, sveriantiems 10-25 kg; 18 sausainių per parą šunims, sveriantiems daugiau negu 25 kg.

Prižiūrėkite, kad jūsų šuo visuomet turėtų vandens troškuliui malšinti!

Komentarų nėra: